Om mig

Historien bag Skipper Photography

Fotojournalist, forfatter og visuel fortæller med base i København - det er mig. Jeg er uddannet fotojournalist fra DMJX med et semester på det kgl. kunstakademi KABK i Haag, Holland. 

Nysgerrighed og nærvær har fulgt mig og mit kamera siden 2010 gennem oplevelser og historier. Jeg tror på, at når vi møder noget i person, udfordrer det vores fordomme, vores ideer om os selv og om vores verden. Med det som udgangspunkt bruger jeg mine værktøjer gennem fotografi, video, lyd, journalistik og historiefortælling til at udfordre og vise mere end det, du troede, du så ved første øjekast. Jeg stræber efter at skabe forundring og forståelse. Jeg interesserer mig for mennesker.

Som en del af min uddannelse har jeg arbejdet hos Berlingske / Scanpix hvor de daglige opgaver spændte fra fødselsdag hos Dronning Margrethe til astronaut Andreas Mogensens ankomst til Jorden,  dækning af flygtningekrisenfodboldkampeskateboardkonkurrencerudenlandske militærøvelserkreative skuespillerportrætter og mere.

Som selvstændig fotograf er det mig en ære at være formidler og historiefortæller i enhver sammenhæng. Også analogt fotografi er jeg erfaren i, og dét kan hjælpe med at skille dig ud fra mængden - noget, der i vores hektiske og konstant stimulerende tid kan være enormt vigtigt for din virksomhed. Jeg formidler endvidere gerne kontakt til kompetente grafiske designere og journalister, hvis du har behov for det.

Jeg har udgivet bogen Skandinaviske Sammentræf tre bøger i Startup Guide-serien om iværksættere, hvor jeg både har koordineret, fotograferet, interviewet og skrevet. Og så kan jeg tale flere end 5 sprog og har besøgt over 30 lande.

Jeg ser frem til at hjælpe dig allerede i dag! 

Du er velkommen til at ringe på 51 98 88 61 for en uforpligtende snak.

 


Læs et engelsk interview med mig her fra mode-sitet Skip A Heartbeat

I videoen her besøger jeg min gode ven Anders Dall for at medvirke i hans anerkendte podcast “For Grim til TV”. Jeg taler om livet som fotojournalist og den rejse, jeg har været igennem for at blive fotograf.

Vundne konkurrencer & udstillinger